ho
me

“La companyia de circ LOS HERRERITA està formada per tres membres i es va crear a mitjans de l´any 2005 a la ciutat de Barcelona. Va ser l´any 2006 però que es van donar a conèixer amb l´espectacle “The Flamingos, tornen per primer cop … ” Prèviament els tres integrants havien coincidat ja a principis dels anys 90 en l´ambient circense de Barcelona que habia trobat recer a l´Ateneu Popular de Nou Barris, espai de referència obligada per tot aquell que es dediqués a la pràctica del circ a la ciutat.

A l´actualitat els tres segueixen vinculats a l´Ateneu on donen classes a nens i nenes de 6 a 14 anys a l´Escola Infantil de Circ. Tant amb l´espectacle com el taller segueixen actuant a diferents espais,poblacions i festivals d´arreu del territori català i espanyol difonent les tècniques de circ”. 

 


The flamingos
tornen per primer coP.

Per fi, després de tota una vida duent el circ arreu del món, THE FLAMINGOS tornen per primer cop… Ridículs,rancis,passats de moda i de dubtós bon gust, malgrat la seva experiència són incapaços de reconèixer on és el veritable talent. I no només això … a sobre ho volen amagar.

Proximament

TANT TEMPS ESPERANT QUE ARRIBESSIN LES VACANCES I …. ARA QUÈ?

MÉS DIFÀCIL ENCARA!

Tres personatges comparteixen l’anhelada temporada de vacances per acabar descobrint que aquestes no resulten tant divertides com esperaven. Intentaran suportar l’avorriment utilitzant els recursos més absurds.